SPORT EN FITNESSSTUDIO'S


WORDT STERKER, MET VEILIGE LUCHT 

UW VOORDEEL: LUCHTTECHNISCHE BESCHERMING TEGEN LUCHTGEDRAGEN VIRUSSEN

De corona-pandemie wordt gelukkig steeds kleiner. Het besmettingsrisico van luchtgedragen virussen in gesloten ruimtes blijft echter bestaan. Door de hogere ademactiviteit bij het sporten worden meer aerosolen uitgestoten - en daarmee onder omstandigheden ook virussen. Door de pandemie is dit risico sterker in ons gezamenlijke bewustzijn gekomen. De vraag naar bescherming voor de gezondheid is toegenomen, ook bij veel van uw klanten.

U kan met behulp van eenvoudige maatregelen aan deze vraag voldoen en goede bescherming bieden tegen infecties in uw ruimtes. Hierdoor investeert u niet alleen in de gezondheid van uw klanten. Ook in uw zakelijk succes. De virusvrije lucht is voor veel klanten immers een extra argument om voor uw fitnesscentrum te kiezen.

Enkele fitnesscentra adverteren reeds met „vrijwel virusvrije lucht“ dankzij de TROX luchtreiniger.

Wat kan u doen?

 Bepaal met onze formule de benodigde ventilatie in uw fitnesscentrum.

 Neem de aanbevolen uitkomst.

Toon de bereikte bescherming tegen infectie aan.

✓ Maak hiermee uw fitnesscentrum interessanter voor nieuwe leden.

✓ Vergroot uw kansen en voorkom sluitingen in de toekomst.

BEREKEN UW BENODIGDE VENTILATIE

( People × 36 m³/h +
36 m³/h:
According to EN 16798-1, a volume flow rate of 36 m³/h per person is required to achieve an air quality of class 1 (corresponds to virus-free air).
Floor area × 3,6 m³/hⓘ ) × 
3,6 m³/h:
According to EN 16798-1, 3,6 m³/h per square meter of floor area is required to achieve an air quality of class 1 (corresponds to virus-free air).
1,3   
1,3
The activity factor results from the respiratory activity of the persons in the room. The stronger the respiratory activity and therefore the aerosol emissions, the higher the activity factor. For restaurants, an increased activity factor of 1.3 applies in principle.
=
Vereiste
virusvrije luchtstroom*

*De vereiste virusvrije luchtstroom moet als buitenlucht worden geleverd met een minimumsnelheid van ca. 20 m³/h per persoon. Met een CO2-verkeerslichtinrichting en raamventilatie van 1.500 ppm of lager is dit een gegeven. Bij gebruik van een mechanisch ventilatiesysteem kan het verse luchtvolumedebiet per persoon berekend worden door het luchtdebiet per persoon. Indien de verse luchttoevoer onvoldoende is, is het gebruik van een luchtreiniger ook mogelijk.

ZO BIEDT U MEER VEILIGHEID VOOR UW KLANTEN

VERANDER DE BEZETTING

Bij een lagere bezetting wordt ook de benodigde hoeveelheid virusvrije lucht voor de ruimte kleiner.

Om een virusvrije luchtkwaliteit te bereiken kunt u het maximaal aantal personen zodanig verminderen, dat het resultaat nul wordt.

GEBRUIK MECHANISCHE VENTILATIE

Mechanische ventilatie is een duurzame investering in luchtkwaliteit. Met het vereiste vermogen zal er ook bij maximale bezetting een constante virusvrije en goede luchtkwaliteit zijn. Voor de installatie zijn echter bouwkundige voorzieningen nodig.

Als u al een mechanische ventilatie heeft kunt u de luchthoeveelheid eventueel vergroten. Als dat niet mogelijk is kunt u voor ondersteuning een decentrale ventilatie-unit toepassen of een mobiele luchtreiniger plaatsen.

GEBRUIK EEN MOBIELE LUCHTREINIGER

Een hoogwaardige luchtreiniger filtert virussen uit de lucht zonder bouwkundige voorzieningen. Het apparaat wordt opgesteld en ingeschakeld. In combinatie met het regelmatig openen van ramen kan met luchtreinigers een goede luchtkwaliteit gehaald worden.

Er is veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende apparaten. Let u er bij de aanschaf dan ook op dat het aan de vereiste keurmerken voldoet.

TROX LUCHTREINIGER

DE SNELLE STAND-ALONE OPLOSSING TEGEN VIRUSHOUDENDE AEROSOLEN

Met de TROX LUCHTREINIGER verkleint u de kans op overdracht van virussen in onvoldoende geventileerde ruimtes tot een minimum - zonder ingewikkelde installaties. Gewoon plaatsen en inschakelen.

veilige luchtverdeling

Met de TROX LUCHTREINIGER wordt de schone lucht boven hoofdhoogte uitgeblazen. Er ontstaat geen tocht. Tegelijkertijd voorkomt het dat de virussen van een besmet persoon zich rechtstreeks in de kamer verspreiden terwijl de lucht eruit stroomt.

MINIMAal risico op infectie

In de TROX LUCHTREINIGER zit een hoog-efficiënt H13-HEPA-filter, zoals bijv. ook in operatiekamers wordt toegepast. Dit filter heeft een ideale afscheidingsgraad van 99,95%; ook bij Corona-virussen en mutaties ervan.

bewezen VEILIGHEID

De TROX luchtreinigers worden door een onafhankelijke specialist op gebied van classificering en validatie van cleanroomtechniek getest en gecertificeerd.

laag stroomverbruik

U kunt de TROX LUCHTREINIGER permanent gebruiken. Want ondanks de hoge prestaties heeft het apparaat een lager verbruik dan een 100 W gloeilamp.

geluidsarm

De TROX LUCHTREINIGER is stiller dan elk vergelijkbaar apparaat. Bij normaal gebruik (1000 m3/h) is hij ongeveer zo stil als een computerventilator en daarom uitermate geschikt voor gebruik in klaslokalen.

ook voor grote ruimtes

De luchtreiniger kan tot 1600 m³/h filteren!

Geen enkel ander apparaat in deze klasse presteert beter! Dit betekent dat een enkele TROX LUCHTREINIGER voldoende is om grote ruimtes te ontdoen van virusbelaste aerosolen.

Meer lezen

HEEFT U VRAGEN?

IK HELP U GRAAG.

Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Uw contactpersoon: Kenneth Lambrecht (Sales Engineer & Filter Specialist)

E-Mail: kenneth.lambrecht@troxgroup.com

GSM: 0032 (0)473 58 29 19

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Deel deze pagina

Beveel deze pagina aan

U kunt deze pagina delen door de link te delen.

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanbeveling is verzonden naar de ontvanger.

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Wilt u het onderwerp van uw aanvraag en uw contactgegevens specificeren a.u.b.
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag is door ons ontvangen en wordt behandeld.
Onze afdeling voor service-aanvragen zal op korte termijn contact met u opnemen.
Voor algemene vragen over producten en diensten kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Wilt u het onderwerp van uw aanvraag en uw contactgegevens specificeren a.u.b.
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Attachment (max. 10MB)

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag is door ons ontvangen en wordt behandeld.
Onze afdeling voor service-aanvragen zal op korte termijn contact met u opnemen.
Voor algemene vragen over producten en diensten kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80