ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ | S.A. TROX Belgium/TROX Belgium N.V.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Neem een kijkje!

VEILIGE LUCHTVERDELING

De TROX AIR PURIFER verspreidt de lucht boven het hoofd. Hierdoor kan het apparaat een groot luchtvolume verspreiden zonder tocht te veroorzaken. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat virussen van een besmette persoon zich rechtstreeks via de luchtstroom verder verspreiden in de kamer.

TROX Luchtreiniger – Veilige luchtverdeling NL

MINIMAAL RISICO OP INFECTIE

Het tweetraps TROX-filtersysteem met hoge prestaties reinigt de lucht en het is bewezen dat het meer dan 99,95% van alle met virussen besmette aerosolen filtert. Er wordt een zeer efficiënt H13 HEPA-filter gebruikt, zoals dat ook wordt gebruikt voor bijvoorbeeld luchtzuivering in operatiekamers.

Thermische of UV-nabehandeling is niet nodig, omdat de virussen in het filter na korte tijd inactief worden. 

H13 of H14: welke filters zijn beter?

HEPA-filters met filterklasse H13 zijn ideaal voor luchtzuivering. Ze worden standaard gebruikt in operatiekamers of cleanrooms en filteren 99,95 % van alle met virussen besmette aerosolen betrouwbaar uit de binnenlucht, zelfs bij hoge luchtverversingssnelheden.

H14-filters bereiken een filtratie-efficiëntie van 99,995 %, maar hebben ook een hogere energiebehoefte, het apparaat wordt luider en de onderhoudskosten zijn hoger. Bovendien hebben H14-filters slechts een minimaal voordeel in normale toepassingen. Aangezien de extra kosten de minimale meerwaarde niet rechtvaardigen, is de TROX AIR PURIFIER standaard uitgerust met H13. In combinatie met de ePM1 85% voorfilter bereikt de filterunit H14-niveaus over het gehele werkbereik.

Een H14-filter in plaats van het H13-filter is op aanvraag verkrijgbaar.

TROX Luchtreiniger – vermindert het infectierisico NL

OOK IN GROTE RUIMTES

De TROX AIR PURIFIER kan binnen een uur tot 1.600 m³ lucht filteren. Geen enkel ander apparaat in deze klasse presteert beter! Dit betekent dat een enkele TROX AIR PURIFIER voldoende is om bijna alle aerosolen te verwijderen, zelfs uit grote ruimtes zoals restaurants of conferentieruimtes.

Voorbeeld: werking in een restaurant met een VDI-conform geluidsniveau en luchtverversing, met een volumestroom van 1200 m³ / h en een stroomverbruik van 150 Watt.

TROX Luchtreiniger – ook voor grotere ruimtes NL

ZEER STIL

Met zijn gepatenteerde dubbele geluiddemper werkt de TROX LUCHTREINIGER stiller dan elk vergelijkbaar apparaat. Bij normaal gebruik (luchtverversingssnelheid 1000m³ / h) is hij ongeveer zo stil als een computerventilator - en daarom uitermate geschikt voor gebruik in scholen of kantoren.

Luister goed

Niet elke fabrikant geeft voldoende informatie over het geluidsniveau van zijn toestel. Voor zinvolle informatie moet het geluid altijd worden uitgedrukt in geluidsvermogen of geluidsdruk. De geluidsdruk vereist dat, afhankelijk van de ruimte, de bijbehorende demping wordt meegenomen. Bovendien zijn de geluidsgegevens altijd afhankelijk van het luchtvolume en variëren ze sterk afhankelijk van het vermogensniveau waarop het apparaat werkt. Zorg er altijd voor dat de informatie over de geluidswaarden en de volumestroomsnelheid overeenkomt met uw wensen. En zo niet, controleer dan of het apparaat nog steeds stil genoeg is voor uw toepassing op een hoger uitvoerniveau.
TROX Luchtreiniger – laag geluidsniveau NL

FILTER MET LANGE STANDTIJD

In tegenstelling tot conventionele vlakke filterplaten zijn de filteroppervlakken in de TROX LUCHTREINIGER in een V-vorm. Het toestel heeft in totaal 47 m² filteroppervlak. 

Dankzij het formaat en het ingebouwde voorfilter is het HEPA-filter veel langer bruikbaar en hoeft het jarenlang niet vervangen te worden, zelfs niet bij continu gebruik.

TROX Luchtreiniger – extreem duurzaam filter NL

LAAG STROOMVERBRUIK

U kunt de TROX LUCHTFILTER permanent gebruiken. Want ondanks de hoge prestaties heeft het apparaat weinig stroom nodig. Dankzij energiezuinige motoren en grote filteroppervlakken verbruikt het apparaat gemiddeld minder dan een 100 W gloeilamp.

TROX Luchtreiniger – laag energieverbruik NL
Aanvraag offerte

* mandatory
production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Deel deze pagina

Beveel deze pagina aan

U kunt deze pagina delen door de link te delen.

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanbeveling is verzonden naar de ontvanger.

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Wilt u het onderwerp van uw aanvraag en uw contactgegevens specificeren a.u.b.
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag is door ons ontvangen en wordt behandeld.
Onze afdeling voor service-aanvragen zal op korte termijn contact met u opnemen.
Voor algemene vragen over producten en diensten kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Wilt u het onderwerp van uw aanvraag en uw contactgegevens specificeren a.u.b.
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80

Attachment (max. 10MB)

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag is door ons ontvangen en wordt behandeld.
Onze afdeling voor service-aanvragen zal op korte termijn contact met u opnemen.
Voor algemene vragen over producten en diensten kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +32 (0) 2/522 07 80